Je lijf is superslim. Het heeft heel veel mogelijkheden om zichzelf te helen als er onbalans is. Je lijf heeft daar alleen wel energie voor nodig. En die energie is ook nog eens voor meerdere taken tegelijkertijd nodig.

Voeding waar je lijf moeite mee heeft
Bij sommige mensen kost het verwerken van bepaalde voedingsstoffen wat moeite. Je lijf blijft dan langer vermoeid, geeft kleine klachtjes of gaat zelfs flink tegensputteren als je pech hebt. Met vervelende darmklachten of huiduitslag als gevolg.

Tijdelijk of chronisch?
Het kan een tijdelijke situatie zijn, als je weerstand minder is en je energie ergens anders in je lijf hard nodig is, zoals tijdens overgang of stress. Maar voor sommige mensen geven bepaalde voedingsmiddelen altijd vervelende klachten. Gluten, koemelk, suiker, noten of bepaalde groenten: je bent de enige niet als je hier in meer of mindere mate last van hebt.

Check om welke voedingsmiddelen het gaat 
In de NEI-therapie kunnen we checken welke voedingsmiddelen jouw lichaam moeilijk te verteren vindt. We kunnen dus met de biotensor testen waar jij slecht op reageert. Een tekort aan vitamines of mineralen kan ook met de biotensor gevonden worden.

Emotionele lading losmaken
Het kan ook zijn dat je een allergie voor bepaalde voeding hebt ontwikkeld, omdat daar er een emotionele lading aan gekoppeld is. Het is dan heel waardevol om te testen welke emoties dit zijn en die er onderuit te halen.

Met NEI kijk je naar de emotionele kant van je klachten en kijk je welke voeding jouw lijf moeilijk te verteren vindt. Dat geeft rust in je hoofd en in je darmen.

Contact

 KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523 |Aangesloten bij CAT-vergoedbaar|
Prestatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) |
Algemene voorwaarden_GAT geschillen | Behandelingsovereenkomst NEI-therapie Susan 2022 |
info_at_neitherapiesusan.nl | T 06-54254470 | M. Naefflaan 24A 7241 GD Lochem