Wat doe je dan precies, ik begrijp het niet? Een vraag die ik nog wel eens krijg, wat ik goed snap. Het is ook lastig uit te leggen vond ik. Totdat ik mijn collega-coach Kim Huizenga van Kimworks sprak.

“Jij helpt mensen gewoon hun archiefkast op te schonen en de ballast eruit te gooien. In je leven stop je al je ervaringen in de archiefkast achter je. Daarin staan de mooie ervaringen, de slechte ervaringen, de dingen die je mee krijgt van je ouders, van je voorouders, van vorige levens. Kortom: een kast die wel eens propvol zit”.

“Jij helpt de mensen om de mappen uit de kast die niet bij hen horen terug te geven aan waar het hoort. En de spanning van de slechte ervaringen af te halen. Alle onderbewuste ballast weggooien, zodat de mooie ervaringen meer ruimte krijgen. En zodat mensen zich krachtiger kunnen voelen en volop hun eigen leven kunnen leiden, niet dat van de wensen van anderen”.

Ze stuurde me er dit plaatje bij (van iuliastration). Zo duidelijk!

Dank je wel Kim (Kim Huizenga is ook energetisch coach en helpt je om focus te krijgen op je eigen horizon – dat is echt een aanrader, ze heeft mij al veel inzichten gegeven https://kimworks.nl/)

Wat zeggen anderen

Met mijn nuchtere instelling ging ik de NEI-sessie in. Ik liet het over me heen komen. Een heel bijzondere ervaring! Heel respectvol ook. En wat ik hoopte gebeurde: de weken na de sessie had ik weer veel meer energie! Daarnaast zette het een bewustwording in gang, die tot op de dag van vandaag doorwerkt. Dankjewel Susan!

De dag na de sessie voelde ik me supermoe, ik voelde echt dat er wat met mijn lichaam was gebeurd. Desalniettemin heb ik echt 1,5 maand volop energie gehad. Ik herkende mijzelf bijna niet meer (in de positieve zin).  Ook is de voedingslijst een geweldig handvat. Ik merk echt dat ik minder buikpijn krijg als ik alleen voeding neem van de lijst.

Contact

 KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523 |Aangesloten bij CAT-vergoedbaar|
Prestatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) |
Algemene voorwaarden_GAT geschillen | Behandelingsovereenkomst NEI-therapie Susan 2022 |
info_at_neitherapiesusan.nl | T 06-54254470 | M. Naefflaan 24A 7241 GD Lochem