Wat zeggen anderen

(Vertrouwelijkheid en privacy vind ik vanzelfsprekend, daarom staan er geen namen bij de quotes)

‘Ik kwam bij Susan terecht doordat ik al een jaar langs haar uithangbordje wandelde. Ik kreeg ineens de ingeving om eens te kijken wat dat nou eigenlijk was. Ik had het op dat moment erg zwaar met mijn nieuwe baan en ik had het gevoel dat ik alles fout deed.

Direct na de eerste sessie veranderde er al wat, waardoor ik ineens een stuk vrolijker naar mijn werk ging. Ik had al veel geprobeerd, maar dit helpt mij echt vooruit. We zijn nu 3 sessies verder en ik ga met vertrouwen naar mijn werk. De een-op-een-sessies hebben de nodige humor en de juiste energie. Het heeft echt veel veranderd. Mijn dank is groot!’

‘Soms loop ik tegen situaties aan die ik het eerst zelf probeer op te lossen. Susan vertelde me wat ze deed met oude overtuigingen en dat is blijven hangen.

Het is heel bizar. In het begin denk je ‘dat werkt toch niet met dat stokje?’. Maar nu ik er op terugkijk, een tijdje later, zie ik dat de overtuiging zijn kracht heeft verloren. Ik kan me beter focussen op wat ik wil. Het is een soort ‘reset’ op een dieper niveau dan waar je zelf naartoe kunt. En dat doet langzaamaan, als een olievlek, haar werk ten goede. Erg blij met Susan.’

‘Echt heel bijzonder wat je hebt los gemaakt, het geeft me echt vrijheid om mijn leven op mijn eigen manier verder vorm te geven. Mijn dank is echt heel groot. Het opent nieuwe deuren’.

‘Ik ben heel blij met je want ik heb veel baat bij de consulten. Meer rust en minder hinder van geluiden, alsof de geluiden nu buiten blijven. Thanks a lot!’

‘Ik zou een NEI-sessie bij Susan zeker aanraden! In het algemeen was het al heel prettig om met Susan te praten, ze biedt een fijn luisterend oor. Wat ik waardeerde tijdens de sessie, is dat Susan nuchter is en de sessie pragmatisch aanpakt. Er was geen tijdsdruk, waardoor we op sommige onderwerpen dieper in konden gaan. Voor mij heeft de sessie opgeleverd waarvoor ik kwam: nieuwe persoonlijke inzichten. Echt een aanrader dus!’

De NEI-sessie van Susan biedt op een hele toegankelijke manier inzichten in bepaalde bewuste en onbewuste patronen. Naast dat Susan de sessie op een luchtige en down to earth manier overbrengt, biedt ze ook een fijn luisterend oor en is ze behulpzaam om te zoeken naar concrete oplossingen voor de problemen die naar boven komen. Voor mij was het een echte eyeopener, dingen die ik misschien diep van binnen al voelde of wist werden aangestipt. En verbindingen die niet langer nodig waren werden losgekoppeld uit mijn leven. Na de sessie voelde ik me opgelucht, alsof er een last van mijn schouders viel.

Ik zou een NEI-sessie van Susan iedereen aanraden. Het biedt inzichten en kan antwoorden geven op vragen die je hebt, zowel mentaal als fysiek. Haar oprechte betrokkenheid en interesse in de patronen en gedachtegangen die naar boven komen maken de sessie tot een fijne en bijzondere ervaring”

Met mijn nuchtere instelling ging ik de NEI-sessie in. Ik liet het over me heen komen. Een heel bijzondere ervaring! Heel respectvol ook. En wat ik hoopte gebeurde: de weken na de sessie had ik weer veel meer energie! Daarnaast zette het een bewustwording in gang, die tot op de dag van vandaag doorwerkt. Dankjewel Susan!

Susan heeft me middels NEI-therapie en systemisch werk nieuwe inzichten gegeven waar ik wat mee kan in mijn groeiproces. Het zijn voor mij telkens kleine stapjes die me langzamerhand dingen duidelijk maken.
Met de NEI-therapie heeft ze me bijvoorbeeld van mijn hardnekkige blessure afgeholpen. Als redelijk fanatiek sporter speelde die blessure regelmatig op, wat zeer frusterend is. Er bleek naast de fysieke overbelasting ook een emotionele trigger te zijn, die Susan heeft weggehaald met de biotensor. Voor mij het voorbeeld dat fysieke klachten ook vaak een mentale oorsprong kunnen hebben. Susan voelt intuïtief al aan wat er nodig is.

Ik heb een aantal NEI-sessies bij Susan mogen volgen voor verschillende vraagstukken. Van kleine kwaaltjes tot diepere persoonlijke vraagstukken. De sessies waren stuk voor stuk bijzonder. Niet alleen de inzichten vanuit de NEI maar ook het fijne gesprek met Susan maakten deze sessies voor mij zeer waardevol. Het gaf mij inzichten in waar bepaalde blokkades en emoties vandaan kwamen en de loskoppeling hiervan gaf veel rust. In eerste instantie was ik wat sceptisch maar ik werd keer op keer verbaasd door waar de biotensor mee kwam.

De dag na de sessie voelde ik me supermoe, ik voelde echt dat er wat met mijn lichaam was gebeurd. Desalniettemin heb ik echt 1,5 maand volop energie gehad. Ik herkende mijzelf bijna niet meer (in de positieve zin).  Ook is de voedingslijst een geweldig handvat. Ik merk echt dat ik minder buikpijn krijg als ik alleen voeding neem van de lijst.

Ik heb veel gehad aan de NEI-sessies. Het geeft me meer rust en helderheid, een vrijer gevoel. Susan is integer, rustig en ik voelde me op mijn gemak, dus ik raad het zeker aan”.

Na een aantal sessies bij Susan met de biotensor voel ik de energie weer stromen! Ik slaap beter en heb in m’n werk weer mooie stappen gezet. Kan het echt iedereen aanraden.

Ik heb weer superveel energie, tovenaar!

Met haar uitleg, nuchtere kijk en humor maakt Susan het “zweverige’ mooi toepasbaar!

De sessie met het bootje was een mooie visuele manier om helderheid te creëren in mijn hoofd.

Ik ben al een paar jaar bekend met NEI. Het is een mooie techniek om emotionele blokkades in je bewuste maar ook onbewuste niveau los te laten. Toen ik hoorde dat Susan de opleiding NEI volgde heeft ze me een aantal keren online een NEI-sessie gegeven. Het heeft mij enorm geholpen om dichter bij mijzelf te komen en blokkades los te laten. Bijzonder dat het ook gewoon online kan. Ik ben overtuigd, ik ga de opleiding zelf ook doen.

Jouw ervaring toevoegen? Graag! Mail of app je tekst aan me door.

Contact

 KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523 |Aangesloten bij CAT-vergoedbaar, BO nummer CL4542-01-01-21 |
AGB-code zorgverlener 90111426 | AGB-code praktijk 90070294 |Prestatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) |
Algemene voorwaarden_GAT geschillen | Behandelingsovereenkomst NEI-therapie Susan 2022 |
info_at_neitherapiesusan.nl | T 06-54254470 | M. Naefflaan 24A 7241 GD Lochem