Loading...

Hypnose

Ik gebruik hypnose voor het bekrachtigen van een nieuw patroon. Met de NEI-methode hebben we eerst gekeken wat de oorzaken van het ongewenste patroon zijn. Hypnose kan je brein ‘op een ander spoor’ zetten, alsof het hergeprogrammeerd wordt.

Automatisch programma
Veel van ons gedrag is in de loop der jaren geautomatiseerd. Zoals je op je fiets stapt en zonder nadenken kunt fietsen. Zoals je je veters strikt. Zoals je auto rijdt. Het zijn allemaal handelingen die je automatisch doet zonder over na te denken. Pavlov ontdekte het ook bij honden: zodra je de bak met brokken voor je hond pakt begint hij te kwijlen.

Herprogrammeren van dat automatisme
Op deze manier zijn je ongewenste patronen ‘ingeslepen’. Je brein reageert op een bepaalde trigger en zorgt voor het bijbehorende gedrag.  Een allergische reactie krijgen als je in contact komt met een kat. Of een sigaret móeten roken na het eten. Of zoals je er van overtuigd bent dat je geen goede spreker bent omdat je spreekbeurt vroeger fout liep. Dit automatische patroon kun je herprogrammeren met hypnose.

Voor welk soort klachten kan hypnose ingezet worden?

  • faalangst
  • duwtje in de rug bij het afvallen
  • darmproblemen
  • te weinig zelfvertrouwen
  • examenvrees

Hoe werkt dat?
Wees niet bang, wat Rasti Rostelli kan, kan ik niet. Ik kan je geen dingen laten vertellen die je niet wilt. Of je laten dansen op de tafels of meer van die gekkigheid. Bij de hypnose wordt je via een geleide meditatie in diepe ontspanning gebracht. Je ligt relaxed te luisteren en hoort gewoon wat ik zeg. Na afloop voelt het alsof je hebt liggen relaxen of slapen. Je kunt dus ook weer gewoon rijden of fietsen na een behandeling. Van veel mensen hoor ik dat ze zich kiplekker en ontspannen voelen na de hypnose.

Wat zeggen anderen

Ik heb veel gehad aan de NEI-sessies. Het geeft me meer rust en helderheid, een vrijer gevoel. Susan is integer, rustig en ik voelde me op mijn gemak, dus ik raad het zeker aan.

Met haar uitleg, nuchtere kijk en humor maakt Susan het “zweverige’ mooi toepasbaar!

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd en in je lijf? Bel, mail op app mij voor meer info of een afspraak.

Contact

Algemene voorwaarden  |  KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523