Loading...

NEI?

Neem je de signalen van je lichaam serieus? Dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden is al lang geen geheim meer. Met NEI-therapie haal je de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Je lichaam wil je iets vertellen
Je draagt vaak veel emoties met je mee in je onderbewustzijn. In de NEI-sessie halen we naar boven wat je lichaam je wil vertellen en dat geeft vaak bijzondere ervaringen. Belemmerende overtuigingen, overgenomen emoties van anderen of alleengeboren tweelingzielen: soms is er maar weinig nodig om jouw energie weer te laten stromen.

Wat betekent NEI?
NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele blokkades en onverklaarbare lichamelijke klachten op te lossen.
Ik werk met een biotensor, een meetapparaat dat de energetische frequentie van jouw lichaam meet. Hiermee krijg je snel antwoorden boven tafel vanuit je onderbewustzijn. Je brengt patronen uit je onbewuste naar het bewuste van je brein.

Hoe gaat zo’n sessie?
Je zit gewoon op een stoel of achter je beeldscherm (als we via videobellen werken). In ons gesprek tune ik in op jouw energie. Daarmee pakt de biotensor het signaal van jouw onderbewustzijn op. We benoemden de klacht en vragen de biotensor welke blokkades daar mee te maken hebben. De biotensor leidt mij door mijn handboek van de methode en wijst precies aan wat besproken en gezien mag worden. Meestal heb 1 tot 3 sessies nodig om je klachten te verminderen of laten verdwijnen.

De kracht van NEI

  1. NEI komt snel tot de kern van het probleem
  2. Het is effectief
  3. NEI werkt snel, blokkades kunnen al in 1 tot 3 sessies verholpen worden
  4. Er wordt niet eindeloos gepraat over problemen
  5. Je hoeft de problemen niet te herbeleven
  6. NEI wordt gezien als een prettige coachvorm, ook voor kinderen
  7. Klachten verminderen of verdwijnen
  8. NEI geeft inzicht in je klachten.

Lees meer »

Wat zeggen anderen

Ik heb een aantal NEI-sessies bij Susan mogen volgen voor verschillende vraagstukken. Van kleine kwaaltjes tot diepere persoonlijke vraagstukken. De sessies waren stuk voor stuk bijzonder. Niet alleen de inzichten vanuit de NEI maar ook het fijne gesprek met Susan maakten deze sessies voor mij zeer waardevol. Het gaf mij inzichten in waar bepaalde blokkades en emoties vandaan kwamen en de loskoppeling hiervan gaf veel rust. In eerste instantie was ik wat sceptisch maar ik werd keer op keer verbaasd door waar de biotensor mee kwam

De dag na de sessie voelde ik me supermoe, ik voelde echt dat er wat met mijn lichaam was gebeurd. Desalniettemin heb ik echt 1,5 maand volop energie gehad. Ik herkende mijzelf bijna niet meer (in de positieve zin).  Ook is de voedingslijst een geweldig handvat. Ik merk echt dat ik minder buikpijn krijg als ik alleen voeding neem van de lijst.

Contact

 KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523 |Aangesloten bij CAT-vergoedbaar, BO nummer CL4542-01-01-21 |
AGB-code zorgverlener 90111426 | AGB-code praktijk 90070294 |Prestatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) |
Algemene voorwaarden_GAT geschillen | Behandelingsovereenkomst NEI-therapie Susan 2022 |
info_at_neitherapiesusan.nl | T 06-54254470 | M. Naefflaan 24A 7241 GD Lochem