PSYCH-K®

 Buig belemmerende overtuigingen om naar helpende overtuigingen

PSYCH-K®

 Buig belemmerende overtuigingen om naar helpende overtuigingen

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige, krachtige en enorm effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau.

Deze methode maakt echt het verschil. Vaak weet je best dat je goed genoeg bent, zoals je bent. Maar voel je het ook diep van binnen?

 Met PSYCH-K® verander je op celniveau wat je diep van binnen voelt. Je voelt het in alle vezels van je lichaam. 

Ik ben PSYCH-K®-facilitator en gebruik deze methode in vrijwel alle sessies. De meest voorkomende overtuigingen die ik tegen kom zijn 'ik mag mijn eigen keuzes maken', 'ik accepteer mezelf volledig'  en 'ik mag gelukkig zijn'.  

Hoe werkt PSYCH-K®?

Bij een PSYCH-K ® balans  maak je een nieuwe verbinding tussen beide hersenhelften. De overtuiging 'ik ben niet goed zoals ik ben' kun je dan veranderen naar 'ik ben goed zoals ik ben'. De meeste mensen voelen na het doen van zo'n balans (dat is de naam van de PSYCH-K® oefening) een ontspanning in hun lichaam, alsof er een last van de schouders valt.

Je hoeft hierbij niet diep in het verleden te graven hoe het komt dat je de overtuiging had dat je niet goed genoeg zou zijn. Wat nodig is, is dat je besluit dat je dit wilt veranderen in dat je wel goed genoeg bent. Een balans kan 5 – 15 minuten duren. De verandering die je maakt is zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau.Rob Williams & Bruce Lipton

Rob Williams is de grondlegger van PSYCH-K® en auteur van het boek  'The missing Piece/Peace in Your Life,'. Rob Williams kreeg de methode door in 1988 en maakte het toegankelijk voor een breed publiek.  


Celbioloog Bruce Lipton verklaart in zijn boek 'De biologie van de overtuiging' hoe onze overtuigingen en emoties onze celstructuren bepalen. Het zijn niet alleen je genen, maar ook je overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, die je genetische code bepalen. Ervaring van een cliënt:


'Ik voelde me echt opgelucht, alsof alles ineens veel lichter voelt op mijn schouders'.