Loading...

 Bevrijd jezelf van je belemmerende overtuigingen

Dacht jij ook, net als de meeste mensen, dat wij als beschaafde mensen onze beslissingen met onze rationele, bewuste geest maken?

Onderzoeken wijzen uit dat ons emotionele brein – onze emotionele Emmy – ons gedrag voor maar liefst 95% beïnvloedt.  Ons bewuste brein – Rationele Roelof – bepaalt maar voor 5% wat wij in ons dagelijks leven doen.

Als we ons gedrag willen veranderen, doen we dat meestal met Rationele Roelof. Dat is een slimme jongen, absoluut. Hij heeft goed nagedacht over hoe hij de veranderingen gaat doorvoeren en dat hij vanaf nu heel goed van de chips af kan blijven. Maar oei, dat kost veel moeite.

Want onze emotionele Emmy is als een grote olifant, die 95% in beslag neemt. In PSYCH-K® veranderen we de overtuiging van die olifant. En dat werkt fantastisch en is blijvend.

PSYCH-K® is een makkelijke methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kun je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Ik vind het een prachtige methode, omdat je echt wezenlijke veranderingen kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen belemmerende overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’ ombuigen naar ‘ik ben goed zoals ik ben’. En dat maakt echt verschil!

Zelf heb ik ook meegemaakt hoe fantastisch dit werkt. Ik was iemand die alle erkenning vanuit de buitenwereld moest halen. Wat anderen vonden was belangrijker dan wat ik zelf vond. En ik paste me aan naar wat er van me verwacht werd. Dat hield ik vaak heel lang vol, totdat ik zo overspoeld werd dat ik het niet meer uit hield en de bom barstte.

Sinds ik zelf bij een psychotherapeut ben geweest die met PSYCH-K® werkt voel ik me zo anders. Ik pas me nog steeds graag aan, maar niet meer ten koste van mezelf. Mijn grenzen kan ik stukken beter voelen en aangeven. Dat gun ik jou ook!

Ik ben inmiddels ook PSYCH-K® facilitator (de K- staat voor key, de sleutel om de gevangenis die je om je heen hebt gebouwd te openen). De meeste mensen merken na het doen van een balans (hersenhelften in balans brengen) ontspanning in hun lichaam en een beter gevoel over zichzelf. Zonder diep te hoeven graven en veel te vertellen: jouw hoger bewustzijn en onderbewustzijn weten zelf wat er voor nodig is. Het enige dat je nodig hebt is een krachtig besluit dat je echt wilt veranderen.

Wat zeggen anderen

Met mijn nuchtere instelling ging ik de NEI-sessie in. Ik liet het over me heen komen. Een heel bijzondere ervaring! Heel respectvol ook. En wat ik hoopte gebeurde: de weken na de sessie had ik weer veel meer energie! Daarnaast zette het een bewustwording in gang, die tot op de dag van vandaag doorwerkt. Dankjewel Susan!

De dag na de sessie voelde ik me supermoe, ik voelde echt dat er wat met mijn lichaam was gebeurd. Desalniettemin heb ik echt 1,5 maand volop energie gehad. Ik herkende mijzelf bijna niet meer (in de positieve zin).  Ook is de voedingslijst een geweldig handvat. Ik merk echt dat ik minder buikpijn krijg als ik alleen voeding neem van de lijst.

Contact

 KVK 08 14 49 66  |  BTW NL001585974B51  |  IBAN NL 47 ABNA 052 13 06 523 |Aangesloten bij CAT-vergoedbaar, BO nummer CL4542-01-01-21 |
AGB-code zorgverlener 90111426 | AGB-code praktijk 90070294 |Prestatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) |
Algemene voorwaarden_GAT geschillen | Behandelingsovereenkomst NEI-therapie Susan 2022 |
info_at_neitherapiesusan.nl | T 06-54254470 | M. Naefflaan 24A 7241 GD Lochem