Voor wie is het geschikt? 

Voor wie is het geschikt? 

Voor wie 

Iedereen die tegen drempels aanloopt en bereid is aan zichzelf te werken en in zichzelf te investeren is welkom. De methodes die ik gebruik zijn zachte, prettige methodes die patronen zichtbaar maken die in je onderbewustzijn spelen, waardoor jij ze kunt oplossen. Je werkt niet alleen aan je klachten, maar maakt ook een stap in je persoonlijke groei.

Wel is het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid wilt dragen voor wat er gezien wil worden. Ik kan je ondersteunen, maar het helingsproces werkt alleen als je zelf bereid bent om aan te kijken wat je te doen hebt.

Kinderen

De methodes werken ook heel goed bij kinderen. Ik kies ervoor om niet direct met het kind te werken, maar via de energie van de ouders. Zelf vind ik dit prettiger omdat ik soms op zielsniveau dingen zichtbaar maak en ik vind dat best ingewikkeld voor kleine kinderen. Want wat heeft een kind er aan om te weten welke trauma's het in een vorig leven heeft meegemaakt?

Hoe dat werkt? Ik tune in op de energie van een van de ouders. Beide ouders moeten wel akkoord hebben gegeven voor de behandeling. Vervolgens kan ik intunen op de energie van je kind en de behandeling starten terwijl je kind in bed ligt of op school is.

Dit doe ik heel regelmatig op deze manier. Keer op keer vind ik het bijzonder hoe het werkt en welke effecten het geeft. 

Vanaf ongeveer 15 jaar werk ik rechtstreeks met het kind zelf.

Wat kan niet?

Ik kan jou helpen om makkelijker en lichter te leven. Ik kan je helpen om herinneringen en belevingen minder impactvol te maken. Maar ik kan andere mensen niet veranderen. Dus die lastige ex.... helaas!  Wel kan ik je helpen om hier beter mee om te gaan. En om inzicht te geven in wat er in de relatie met moeilijke mensen speelt. 

Ik kan je helpen om meer veerkracht te krijgen en steviger te staan in bepaalde relaties of situaties. Samen ruimen we jouw emotionele archiefkast op, waardoor jij wat meer ruimte hebt. Zo kun je weer makkelijker tegen een stootje.

Ook belangrijk: het is geen medische therapie. Ik ga er vanuit dat je bij klachten eerst een arts hebt bezocht om te checken of er geen medische oorzaak is.

Welke klachten kunnen aangepakt worden?

Er zijn veel klachten waarbij emoties een grotere rol spelen dan we vroeger dachten. We kunnen de volgende klachten verminderen of verhelpen:

*   Je  leven loopt niet
*   Je kunt niet goed omgaan  met je hoogsensitiviteit
*   Je voelt je altijd afgewezen
*   Te weinig energie
*   Te weinig zelfvertrouwen
*   Uit balans
*   Terugkerende hoofdpijn of migraine
*   Onbegrepen lichamelijke klachten
*   Je bent een alleengeboren tweeling
*   Je neemt altijd stemmingen en energie van andere mensen over
*   Last van angsten (begrepen of onbegrepen)
*   Last van (eet) geluiden
*   Overgangsklachten
*   Overprikkeling
*   Darmproblemen
*   Allergie
*   Niet meer in de flow komen na je COVID-vaccinatie
*   Dyslexie
*   Wens om zwanger te worden
*   Huilbaby’s
 Omgaan met lastige relaties (in werk of privé)

Reactie van een vriendin:

'Mooi ding, die biotensor. Ik noem het de bullshit-dectector'.