Ervaringen van cliënten

Ik vind vertrouwelijkheid belangrijk, daarom staan er geen namen bij de quotes

Ervaringen van cliënten

Ik vind vertrouwelijkheid belangrijk,

daarom staan er geen namen bij de quotes

'Ik moet regelmatig aan je denken. Dat komt omdat jij me weer op de rit hebt geholpen!. Een compliment voor jouw kwaliteit en jouw positieve kracht, het heeft me een andere kijk gegeven op mijn leven.  

Super dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. 

Naar aanleiding van een traject voor een kind (dagelijks intunen gedurende 2 weken):


''Ik snap er niks van maar het gaat heel goed. Onze zoon gedraagt zich anders op school en ik word niet meer dagelijks door school gebeld met klachten over hem. 

Hebben de spiriwiri-verhalen van jou toch gewerkt!'


We merkten dat onze 2 dochters onrustig waren, moeite hadden met luisteren en met slapen. Een keer in de zoveel tijd vraag ik aan Susan of ze onze dochters kan testen. Het zijn namelijk gevoelige kindjes en hierdoor loopt hun emmer sneller vol. Als ouder is het niet altijd fijn om te zien dat ze niet lekker in hun vel zitten. Hoe hard we dan ook ons best doen we krijgen geen verandering. Wanneer Susan onze dochters heeft getest merken we meteen verschil. Er ontstaat meer rust en dit merk je dan meteen in huis. Er komt voor iedereen weer rust waardoor het gedrag ook weer verandert en dit heeft dan ook weer positieve invloed op het slapen. 

Af en toe een sessie blijven ze nodig hebben en als we hiermee weer zien dat ze lekker in hun vel zitten is dat zoveel waard!

‘Soms loop ik tegen situaties aan die ik het eerst zelf probeer op te lossen. Susan vertelde me wat ze deed met oude overtuigingen en dat is blijven hangen.


Het is heel bizar. In het begin denk je ‘dat werkt toch niet met dat stokje?’. Maar nu ik er op terugkijk, een tijdje later, zie ik dat de overtuiging zijn kracht heeft verloren. Ik kan me beter focussen op wat ik wil. Het is een soort ‘reset’ op een dieper niveau dan waar je zelf naartoe kunt. En dat doet langzaamaan, als een olievlek, haar werk ten goede. Erg blij met Susan.’

‘Echt heel bijzonder wat je hebt los gemaakt, het geeft me echt vrijheid om mijn leven op mijn eigen manier verder vorm te geven. Mijn dank is echt heel groot. Het opent nieuwe deuren’.

De NEI-sessie van Susan biedt op een hele toegankelijke manier inzichten in bepaalde bewuste en onbewuste patronen. Naast dat Susan de sessie op een luchtige en down to earth manier overbrengt, biedt ze ook een fijn luisterend oor en is ze behulpzaam om te zoeken naar concrete oplossingen voor de problemen die naar boven komen. Voor mij was het een echte eyeopener, dingen die ik misschien diep van binnen al voelde of wist werden aangestipt. En verbindingen die niet langer nodig waren werden losgekoppeld uit mijn leven. Na de sessie voelde ik me opgelucht, alsof er een last van mijn schouders viel.

Ik zou een NEI-sessie van Susan iedereen aanraden. Het biedt inzichten en kan antwoorden geven op vragen die je hebt, zowel mentaal als fysiek. Haar oprechte betrokkenheid en interesse in de patronen en gedachtegangen die naar boven komen maken de sessie tot een fijne en bijzondere ervaring”

Ik kwam bij Susan terecht doordat ik al een jaar langs haar uithangbordje wandelde. Ik kreeg ineens de ingeving om eens te kijken wat dat nou eigenlijk was. Ik had het op dat moment erg zwaar met mijn nieuwe baan en ik had het gevoel dat ik alles fout deed.


Direct na de eerste sessie veranderde er al wat, waardoor ik ineens een stuk vrolijker naar mijn werk ging. Ik had al veel geprobeerd, maar dit helpt mij echt vooruit. We zijn nu 3 sessies verder en ik ga met vertrouwen naar mijn werk. De een-op-een-sessies hebben de nodige humor en de juiste energie. Het heeft echt veel veranderd. Mijn dank is groot!’

‘Ik zou een NEI-sessie bij Susan zeker aanraden! In het algemeen was het al heel prettig om met Susan te praten, ze biedt een fijn luisterend oor. Wat ik waardeerde tijdens de sessie, is dat Susan nuchter is en de sessie pragmatisch aanpakt. Er was geen tijdsdruk, waardoor we op sommige onderwerpen dieper in konden gaan. Voor mij heeft de sessie opgeleverd waarvoor ik kwam: nieuwe persoonlijke inzichten. Echt een aanrader dus!’

Susan heeft me middels NEI-therapie en systemisch werk nieuwe inzichten gegeven waar ik wat mee kan in mijn groeiproces. Het zijn voor mij telkens kleine stapjes die me langzamerhand dingen duidelijk maken.
Met de NEI-therapie heeft ze me bijvoorbeeld van mijn hardnekkige blessure afgeholpen. Als redelijk fanatiek sporter speelde die blessure regelmatig op, wat zeer frusterend is. Er bleek naast de fysieke overbelasting ook een emotionele trigger te zijn, die Susan heeft weggehaald met de biotensor. Voor mij het voorbeeld dat fysieke klachten ook vaak een mentale oorsprong kunnen hebben. Susan voelt intuïtief al aan wat er nodig is.

Ik heb een aantal NEI-sessies bij Susan mogen volgen voor verschillende vraagstukken. Van kleine kwaaltjes tot diepere persoonlijke vraagstukken. De sessies waren stuk voor stuk bijzonder.

Niet alleen de inzichten vanuit de NEI maar ook het fijne gesprek met Susan maakten deze sessies voor mij zeer waardevol. Het gaf mij inzichten in waar bepaalde blokkades en emoties vandaan kwamen en de loskoppeling hiervan gaf veel rust. In eerste instantie was ik wat sceptisch maar ik werd keer op keer verbaasd door waar de biotensor mee kwam.


De dag na de sessie voelde ik me supermoe, ik voelde echt dat er wat met mijn lichaam was gebeurd.

Desalniettemin heb ik echt 1,5 maand volop energie gehad. Ik herkende mijzelf bijna niet meer (in de positieve zin).  Ook is de voedingslijst een geweldig handvat. Ik merk echt dat ik minder buikpijn krijg als ik alleen voeding neem van de lijst.

Na een aantal sessies bij Susan met de biotensor voel ik de energie weer stromen! Ik slaap beter en heb in m’n werk weer mooie stappen gezet. Kan het echt iedereen aanraden.'Wat er ook gebeurt bij jou op de bank of op afstand: het is bijzonder. Ik ben weer ik!'


‘Super dank je wel Susan! Wat jij voor onze dochter kan doen is echt ongekend'. 

'Onbeschrijflijk hoe dankbaar ik ben voor wat je doet, Susan. Echt heel waardevol voor mijn kwaliteit van leven'.

Van dezelfde cliënt:

'Ik moet wel om je lachen. Heel fijn die verdieping én dat nuchtere'.