Emotionele lading loslaten

 

Emotionele lading loslaten

 

Hoe werkt dat?

Ik help je om emotionele lading los te laten. Hiervoor gebruik ik vier erkende methodes die werken met jouw onderbewustzijn en met jouw energie: NEI-therapie, PSYCH-K®, familie- en organisatieopstellingen en Integral Eye Movement Therapy (IEMT).

Je draagt vaak veel emoties met je mee in je onderbewustzijn. In de sessie halen we naar boven wat je lichaam je wil vertellen en dat geeft veel verlichting. We komen belemmerende overtuigingen, overgenomen emoties van anderen of oude trauma's tegen. Soms is er maar weinig nodig om jouw energie weer te laten stromen, soms heb je een paar sessies nodig.

Het zijn methodes waarbij je heel snel tot de kern van het probleem komt. Je hoeft dus geen ellenlange gesprekken te voeren en je hoeft het ook niet te gaan herbeleven. Wel kan het emotioneel en vermoeiend zijn als je het verdriet voelt dat al jaren in je lichaam opgeslagen was. 

Hoe gaat zo'n sessie?

Je zit gewoon op een stoel of achter je beeldscherm (als we via videobellen werken). In ons gesprek tune ik in op jouw energie. Daarmee pakt de biotensor het signaal van jouw onderbewustzijn op. 

We benoemen de klacht en vragen de biotensor welke blokkades daar mee te maken hebben. De biotensor leidt mij door mijn handboek van de methodes en wijst precies aan wat besproken en gezien mag worden. We verzamelen zo de puzzelstukjes die te maken hebben met jouw klacht. Jij kunt daarbij gewoon in je stoel blijven zitten.

Bij IEMT en bij opstellingen werk ik niet met een biotensor maar met de energie die jouw onderbewustzijn laat zien. Online gebruik ik deze methodes niet.

Van tevoren weet ik niet hoeveel sessies je nodig hebt. Je onderbewustzijn wijst de weg en laat alleen zien, wat jij op dat moment aan kunt. Ik weet ook niet hoeveel 'laagjes van jouw ui'  er afgepeld moeten worden voordat je echt van je klachten af bent. Maar wat ik wel weet, is dat er altijd iets belangrijks in beweging gebracht wordt. Het is altijd een volgende stap in het helingsproces.


Welke methodes?

Dit zijn de methodes die ik gebruik:

*    NEI-therapie
  PSYCH-K®
  familie- en organisatieopstellingen (systemisch werk)
  IEMT 


En natuurlijk gebruik ik mijn intuïtie hierbij ook, ik ben aurareader dus kan je energie ook goed lezen.  

Klik op de hyperlinks voor meer info over deze methodes. Je hoeft niet van tevoren te kiezen. Jouw vraagstuk staat centraal, afhankelijk van wat we tegenkomen bepaal ik welke methode ik inzet. 

Maak ruimte in je emotionele archiefkast...

In je leven stop je al je ervaringen in de archiefkast die achter je staat. Een kast vol mooie ervaringen,  slechte ervaringen, de dingen die je meekrijgt van je ouders, van je voorouders, van vorige levens. Kortom: een kast die wel eens propvol kan zitten.

Ik help je de mappen uit je kast te halen die niet bij jou horen. Of die je kwijt wilt omdat je er last van hebt. Samen schonen we je archiefkast op.

We halen de spanning van de slechte ervaringen af en gooien de onderbewuste ballast weg, zodat de mooie ervaringen meer ruimte krijgen. Dan word je krachtiger, energieker en kun je volop je eigen leven leiden, niet dat van de wensen van anderen.


Ervaring van een cliënt: 


'Fantastisch hoe dat stokje werkt! Ik noem hem de bullshitdetector'.