In Lochem, online of op afstand

 

In Lochem, online of op afstand

 

Praktijk in Lochem

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten in mijn fijne praktijkruimte in Lochem. Een sessie 'in real life' heeft nog steeds mijn voorkeur, omdat het net een slagje dieper gaat als je alle zintuigen kunt gebruiken.

Online via videobellen

Wist je dat het ook heel goed online werkt? De communicatie komt prima op gang, ook als we 'videobellen'. Ik heb cliënten uit het hele land. Het scheelt namelijk nogal wat tijd als je in Friesland  of in Noord Holland woont.

Alleen kan IEMT niet online. En een familieopstelling kan online met poppetjes, hoewel ik dat nog wat lastiger vind. Misschien moet ik daar nog wat meer mee experimenteren...

Op afstand, zonder jouw aanwezigheid

Als we samen een consult hebben gedaan kan ik ook een consult op afstand voor je doen. Vaak gaat het dan om een enkele kleine vraag, of nog wat extra ondersteuning na het consult.

Jij appt me dan je vraag en ik tune in op jouw energie op een moment dat het mij uitkomt. Ik check wel bij je of het een veilig moment is en je niet toevallig net auto rijdt .

Het is magisch hoe goed dit op afstand werkt. Meestal krijg ik er ook verklarende beelden bij in mijn hoofd, eigenlijk is het een combinatie van een NEI-consult met een energiereading. 

Ervaring van een cliënt: 


''Ik had een enorm bonkend hoofd. Na het beluisteren van jouw bericht is dat weg, net als de emoties in mijn lijf. Het blijft bijzonder wat je op afstand doet'.