Mogelijkheden en tarieven

Ik ben aangesloten en goedgekeurd bij beroepsvereniging CAT-vergoedbaar. Hierdoor kun je een deel van je consult vergoed krijgen van je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Dit geldt voor de volgende zorgverzekeraars in 2023:
Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ. 

 Kijk op catvergoedbaar.nl voor meer info en een actueel overzicht (ik ben niet verantwoordelijk voor veranderingen of vergoedingen).


Consult a 1,5 uur 
€ 99,-

Losse therapie/coachingsessie bij mij in de praktijk in Zutphen of online via videobellen.

In een consult kunnen we samen kijken naar de triggers onder jouw klachten, vragen of terugkerende patronen.

Consult op afstand
€ 37,50

Als je al eerder bent geweest kan ik een consult op afstand voor je doen. Ik tune dan in op jouw energie en werk met jouw klachten of vragen. Je ontvangt een spraakbericht met de uitkomsten.
(Ook handig als je op korte termijn geholpen wilt worden)

Extra vraag na consult

€ 20,- 

Soms heb je nog een kleine extra vraag na je consult. Deze kan ik op afstand voor je behandelen.  Je ontvangt een spraakbericht met de uitkomsten.

Coachingstraject
6 sessies € 549,-

Persoonlijk traject dat helemaal afgesteld wordt op jouw wensen of op wat je wilt loslaten.

Traject 'Sprankelend hoogsentitief'
6 sessies € 549,-

In een uitgebreide intake zoeken we uit waar jij energie van krijgt, waar je overprikkeld van raakt.
Vervolgens werken we in de sessies aan het weghalen van emotionele blokkades en triggers die je overprikkeling veroorzaken (waar mogelijk). 
Meer info vind je hier.

Cadeaubon voor

een sessie voor inzichten &  persoonlijke groei
€ 99,- 

Een waardevol cadeau als je iemand die je nabij is graag wat extra wilt ondersteunen.  Denk aan inzicht in een terugkerend patroon of aan een opstelling voor inzicht in de familiedynamiek.