NEI-therapie

Laat los wat je niet meer nodig hebt

NEI-therapie

Laat los wat je niet meer nodig hebt

Wat is NEI-therapie?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Met deze methode haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Want je klachten hebben soms een lichamelijke oorzaak, maar vaak spelen er ook psychische factoren mee.

Iedereen verzamelt emotionele lading in zijn leven. Ons lichaam slaat die lading op: je lichaam onthoudt je ervaringen zelfs nog beter dan je brein. Met NEI zoeken we samen uit welke lading dat is en of je het nog nodig hebt om te dragen. Ik doe dat met een biotensor, een meetapparaat dat de energetische frequentie van jouw lichaam meet,

Mijn biotensor wijst ons de weg. Jouw klacht is het uitgangspunt, de biotensor vertaalt wat je onderbewustzijn hierover te vertellen heeft. We halen emotionele blokkades weg en werken toe naar wat je wél wilt.

Emotionele blokkades

Als een emotie of gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan het zich in je systeem vastzetten als een blokkade. De linker- en rechterhersenhelft werken dan niet meer goed samen. Op celniveau wordt dat opgeslagen in de vorm van een eiwitstructuur. Dit bemoeilijkt de communicatie met andere cellen en de celstofwisseling. Dit wordt zelfs doorgegeven aan de volgende celgeneratie in je lichaam. Door de opgeslagen herinneringen worden de cellen als het ware op de ‘niet actief’ stand gezet. Blokkades kunnen na verloop van tijd tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Het patroon kan zelfs worden doorgegeven in je familielijn.

Niet voor niets kennen we uitspraken als ‘iets op je lever hebben’, ‘de stress schiet in mijn rug’ en  teveel op je schouders dragen’.

Loslaten

Via de NEI-methode wordt bewust gemaakt wat onbewust was. Je lichaam liegt niet en reageert vanuit je onderbewustzijn. Ervaringen door opvoeding, omgeving, scholing, religie die je als negatief of (zelf)destructief ervaart sla je op in je geheugen. In veel gevallen mogen deze emoties losgekoppeld worden omdat je ze niet meer nodig hebt. De biotensor test wat er speelt in jouw kern en zorgt ervoor dat het losgelaten kan worden.

Vorige generaties of vorig leven

Soms komt er een patroon naar boven dat is overgenomen uit vorige generaties. Zoals je bijvoorbeeld een kenmerkende neus vanuit je familielijn kunt hebben, kun je ook emotionele patronen van je familiesysteem meenemen. Het kan ook zijn dat je ziel het heeft meegenomen vanuit een vorig leven. Zijn er nog karmische verbindingen waar je last van hebt die opgeruimd mogen worden? Of heb je energetisch nog oude trauma’s uit een vorig leven meegenomen naar nu? Vooral hooggevoelige mensen kunnen veel last hebben van die oude patronen.

Negatieve energie in je aura of in je huis

Je huis kan negatieve energieën hebben, waar jij last van kunt hebben. Van vorige bewoners, van entiteiten of van aard-of waterstralen. Je kunt ook zelf entiteiten bij je dragen, die veel energie wegnemen. De biotensor kan helpen om je huis of je aura energetisch schoon te maken.

Voeding testen

De biotensor kan testen welke voedingsmiddelen jouw lichaam niet goed kan verdragen. Gluten, lactose of bepaalde fruitsoorten kunnen je onnodig veel darmklachten bezorgen. Ook kunnen we uitzoeken welke vitamines of mineralen je lichaam nog nodig heeft.

Ervaring van een cliënt:


'Je helpt me enorm. Ja, het is af en toe een emotionele rollercoaster, maar het heeft me al zoveel gebracht. Ik ben je enorm dankbaar'.