Susan Hofs

Over mij

Het is mijn missie om jou te helpen lichter en makkelijker te leven. Daarvoor coach ik jou met methodes die vooral werken met je onderbewustzijn en je energie. Het is de onderstroom die je niet ziet, maar die een ontzettend grote rol speelt in je leven.

Ik heb me verschillende methodes eigen gemaakt, die enorm effectief zijn. Nog steeds kan ik me verbazen over de effecten. En ik gun het jou ook om zonder ballast van oude gebeurtenissen of gewoontes door het leven te gaan.

Nuchter, vrolijk en met twee voeten op de grond, daar hou ik van. Ik werk met de methodes NEI, PSYCH-K ®, familie- en organisatieopstellingen, IEMT en soms met een energetische reading.  Het hangt van jouw vraag of jouw doel af wat we doen.


Let's meet 


Maak hier een afspraak om kennis te maken

Wie ben ik?

Ik ben hoogsensitief, geboren in 1968. Getrouwd met Erik, moeder van de volwassen dochters Julia, Emma en Sofie en baasje van hond Sam.

Dat ik hoogsensitief ben, werd mij duidelijk na de geboorte van mijn kinderen. Het leek alsof alle kanalen door de hormonen extra waren opengezet: ik had last van geluid, geur, mensen die ongewenst te dichtbij kwamen en ik was doodmoe van alles. Ik had daarnaast te weinig uitdaging, wat me alleen maar vermoeider maakte.

Ik stortte me vol passie op het starten van Organisatiepartner, een bureau voor zakelijke evenementen. Dat ging goed, ik kwam weer in de flow. Het groeide uit tot een communicatie- en evenementenbureau, later noemde ik het De Campagnefabriek, met een team van 6 mensen.

Het roer om

In 2017 wist ik dat het niet langer kon. Zakelijk was het succesvol, maar ik werkte me 3 slagen in de rondte. De hormonen lieten zich weer gelden, er waren ingrijpende gebeurtenissen in de familie en met mijn hoogsensitiviteit en mijn rejection sensitivity vond ik het lastig om iedereen tevreden te houden. Ik voelde alles, voelde me superverantwoordelijk en sliep veel te weinig door de stress.

Ik gooide het roer om en werd weer zzp-er. Dat gaf me de ruimte om alle opleidingen te volgen, waar mijn hart me naartoe trok. De studies gingen allemaal over het onderbewustzijn en over energie. En natuurlijk vormde dat met elkaar één grote therapiesessie van een aantal jaren: ik moest alle confrontaties met mijn eigen binnenkant aan.

Had ik het maar geweten

Ik heb inmiddels geen last meer van mijn hoogsensitiviteit, juist alleen maar gemak. Had ik zelf maar eerder geweten van de methodes die ik nu zelf gebruik. Dat had mijn leven enorm veel lichter gemaakt. Mijn leven als ondernemer, als leidinggevende, als moeder en als hoogsensitief mens!


Hieronder zie je een overzichtje van de diploma’s die ik heb behaald sindsdien. Nieuwsgierig als ik ben, zal ik blijven speuren naar alles wat er al bekend is over het onderbewustzijn. Want dat is de grote dirigent in ons leven. Ik wil heel graag blijven ontdekken hoe die dirigent zijn werk doet en hoe ik jou daarmee kan helpen om lichter te leven.


Wil jij, samen met mij, met jezelf aan de slag? Je bent welkom.

Diploma's en certificaten

* NEI-master

Energetisch Gezinstherapeut (NEI-therapie, opstellingen en energetisch werk)
*   Systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen)

Familieopstellingen op tafel Beeldkracht

 Beïnvloedingspsycholoog

 Human Profiling

 Psychologische Basiskennis HBO Plato

*   PSYCH-K® (Basis, Advanced Integration en Gezondheid & Welzijn)

 Intuition Practitioner & Aurareader (Centrum voor Effectieve Intuïtie)

 Internationaal Register Hypnotherapeut

 Emergency First Respons (EHBO en reanimatie)

*   IEMT Practitioner (Integral Eye  Movement Therapy)

*   Acces Bars® Practitioner
Let's meet 


Maak hier een afspraak om kennis te maken

Wat zeggen anderen over mij?

Ik moet wel om je lachen, heel fijn die verdieping én dat nuchtere!
Je helpt me enorm. Het is af en toe een emotionele rollercoaster maar het heeft me al zoveel gebracht. Ik ben je enorm dankbaar.

Met haar uitleg, nuchtere kijk en humor maakt Susan het “zweverige’ mooi toepasbaar!